Përfshihuni në webtrees

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinwebtrees po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

15284

Vargje

74

Gjuhë

91,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për webtrees përmban aktualisht 15284 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 91,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e webtrees, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti